Skip to main content

Nieuwe prijslijst Orthomatic – VLOT Solutions beschikbaar: Uitbreiding van het assortiment!

Onze nieuwe prijslijst voor het Orthomatic systeem van VLOT Solutions is nu beschikbaar! We hebben ons assortiment aanzienlijk uitgebreid met een breed scala aan orthopedische materialen om nog beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. We zijn onder andere distributeur van:

  • COP Chimie; de specialist van duurzame chemische producten die essentieel zijn voor orthopedische toepassingen; te denken aan harsen, epoxy en siliconen.
  • Ortotek Ortopedi; hoogwaardige orthopedische opbouwmaterialen; onder andere ankers, buizen en carbon voeten voor zowel volwassenen als kinderen
  • Limbtex; hoge kwaliteit verstevigingsmaterialen zoals perlons, stockinettes en PVA zakken

Het gehele assortiment van deze leveranciers is via ons te verkrijgen. Mocht u hier meer informatie over willen hebben dan neem contact met ons op!

Buiten deze leveranciers staat nu ook onze gehele design collectie op Orthomatic. Deze collectie bestaat onder andere uit transferpapier, lycra’s, straps en passanten. Deze zijn verkrijgbaar in talloze designs en zijn met elkaar te combineren in hetzelfde design. Wist u ook dat u zelfs uw eigen design kunt aanvragen? Denk daarbij bijvoorbeeld aan uw eigen logo! Voor meer informatie zie ook onze brochure!

Mocht u geen gebruik maken van Orthomatic, maar toch geïnteresseerd zijn in onze nieuwe prijslijst? Dan neem contact met ons op!

Close Menu

Contact

Orthocarbon – Compositespoint BV
Middendijk 7
5705 CC Helmond
Nederland

Tel. verkoop: 0646756639
Tel. techniek: 0625384593
Mail: info@orthocarbon.com

KvK nummer: 58972331
BTW nummer: NL853260928B01
EORI nummer: NL853260928