orthocarbon

Orthocarbon

Specialist in Orthopedische materialen.

Learn More

Orthocarbon is opgestart in 2016 om te kunnen voldoen aan de vele aanvragen voor materialen vanuit de orthopedische sector. Ons productenpakket is volledig ingericht op de behoefte van onze klanten.

Dat maakt het voor u gemakkelijk om zoveel mogelijk benodigde materialen bij één leverancier te kunnen inkopen: one-stop-shopping.

Vanaf april 2021 gaat de nieuwe MDR regeling voor de orthopedische sector in. Om u daarbij zoveel mogelijk van dienst te zijn kunt u bij ons van de meeste materialen in het assortiment diverse documenten opvragen, van specificaties tot technische bladen en veiligheidsbladen.
Inmiddels hebben wij veel kennis en een enorm leveranciers- en productennetwerk opgebouwd. Wij streven er naar om producten van hoge kwaliteit met een redelijke prijs op te nemen in ons programma.

Door steeds nieuwe toevoegingen blijft ons productenpakket groeien en daarmee zijn wij compleet en up-to-date voor elke klant. Wij bedanken u voor uw ondersteuning in dezen. Service staat bij ons hoog in het vaandel: wilt u bij ons materialen kopen die niet in deze brochure staan, dan gaan we er graag voor u naar op zoek en zullen we deze opnemen in ons programma. Wij hopen ook u graag als klant te mogen verwelkomen. Mogelijk tot binnenkort.

Neem contact met ons op